נפגשנו לראשונה ליד הבית הפרטי שרק רכשו, משפחה מתוקה, זוג הורים לשני בנים צעירים וכלבה.
דברנו על שיפוץ לא גדול, תוך התמקדות והשקעה בהלבשה מלאה של הבית, 

קרא עוד

כך שישקף את בעלי הבית, שיהיה אישי ותפור לפי מידותיהם. בקשת בעלי הבית הייתה שהבית יבטא את אהבתם הגדולה לקריאה ולספרים, שהסלון יתאים גם להתכנסות עם ילדים קטנים להתכרבלות, לקריאה משותפת, למשחק או לצפייה בטלוויזיה ובמקביל, את החלום של ישיבה זוגית על המרפסת אל מול שקיעה עם כוס יין ביד,
שולחן אוכל לארוחות משותפות עם הילדים וחבריהם  שיוכל להיפתח ולהכיל ארוחה חגיגית מרובת סועדים
תוך מציאת מקום של כבוד לציורים שהתקבלו בירושה מהסבתא האהובה
ותוספת של נגיעות אישיות של פריטי אמנות ועיצוב שירכשו במיוחד
וכו' וכו'
בית …

אחרי הכנת התכניות לעבודה, יצאנו לדרך –
שברנו , בנינו, החלפנו, הוספנו, יצרנו מקומות אחסון נוספים
חיפינו את רצפת קומת המגורים בפרקט
הפכנו מחסן לקליניקה מהממת לבעלת הבית 
מהמטבח המקורי הושארנו רק קיר אחד, אליו נוסף אי חדש וכייפי, שיוצר גבול נעים ונוח למטבח
וחלקי המטבח החדשים נצבעו בגוון חקי, שמחמיא למטבח העץ המקורי ומשתלב היטב עם הריצוף הקיים ועם הרוח הכללית שקיבל הבית

כל הנגרות הוזמנה במיוחד מהנגר על פי תכניות –
הספרים המרובים מצאו מקום של כבוד בספרייה הגדולה בסלון – שתוכננה במיוחד, גדולה גבוהה ומהווה רקע לחלל כולו,
ארון ההזזה הגדול בחדר השינה של ההורים שלדלתותיו דוגמת איקסים במראה של אסם,
ארונות לילדים ופריטים רבים נוספים …

ומכיוון שהוחלט לוותר על הרהוט הישן, שידע ימים טובים יותר ולא התאים לבית החדש,
נרכשו כל הרהיטים וגופי התאורה שלוקטו לאורך כל תקופת השיפוץ ממקומות שונים ורבים,
ויצרו לבסוף פסיפס אישי, עשיר ותפור במיוחד לפי מידות המשפחה 

היה כייף, נעים ומעניין… עונג!

פינת אוכל ומטבח

סלון

מרפסת יציאה מהסלון

קומה עליונה וחדרי שינה

סגירת תפריט